Multe meciuri interesante in urmatoarele zile. Balul il deschid micii baschetbalisti, generatia baby, care demareaza cum doua meciuri vineri.De la ora 18, la sala scolii Grigore Moisil  BabyLynx primesc vizita celor de la Ploiesti Basketball Baby 1. Speram ca la sfarsitul meciului, toti copiii sa fie cu zambetul pe buze.Cam in acelasi timp, dar la sala scolii Simac
he, din Cartierul Malu Rosu, Ploiesti Basketball Baby 2, intalneste pe Abc T-Pack.

Regalul continua cu meciul zilei, de la ora 20, la sala Scolii N Iorga din Ploiesti, amazoanele Loredanei Munteanu incearca sa tina piept armatei invincibile de pana acum  a Ploiesti Basketball 1. Sa vedem daca forta Karinei Munteanu  invinge viteza lui Motoreta.

Sambata, totimg_8610 la Scoala 8, de la ora 12, are loc meciul dintre Sevlar si Solaris. Se anunta o infruntare interesanta, managerul Sevlar anuntand ca va evolua cu cea mai buna echipa. Sa vedem daca baietii Sorinei isi termina lectiile pana sambata la pranz si vor reusi o figura frumoasa.

Duminica, in restanta din etapa 3, la Sala Sporturilor, de la ora 18, Ploiesti Basketball 2  cauta prima victorie contra baietilor lui Ionut Ivan, de la CSS 3 IV

Suita de meciuri interesante nu se termina aici, saptamana urmatoare debuteaza cu doua meciuri de la Babybaschet. Luni, la sala Liceului A.I. Cuza, Abc T-Pack intalneste pe Ploiesti Basketball Baby 1, iar marti, de la ora 18, la liceul energetic, pustii lui Titi Mircea, CSS Baby TM, joaca cu baietii Sorinei Lambrino, Solaris Baby.