Incepem aceasta postare prin  a ne cere scuze pentru eventualele inconveniente create cu ora de inceput a acestei Gale! Din pacate a fost o neintelegere din partea noastra in legatura cu pozitia pe care o aveam la sala sporturilor Olimpia.Totodata, acest lucru arata eforturile pe care le fac zilnic managerii tuturor cluburilor pentru obtinerea pozitiilor la diferite sali de sport din oras.Multumim pentru intelegere echipei de volei Tricolorul Ploiesti si echipei de handbal juniori si ne cerem scuze pentru galagia provocata.
25

             Va multumim pentru intelegere, dumneavoastra parintilor si va asiguram ca depunem toate eforturile pentru a continua munca inceputa pentru promovarea baschetului la nivel de baby si minibaschet in judetul nostru precum si de atragerea de noi copii in practicarea acestui minunat sport.img_2141-1img_0596

               In acest moment simtim nevoia sa multumim in primul rand tuturor copiilor, inca o data parintilor, partenerilor si tuturor celor care ne-au sustinut in organizarea acestei Gale!

               Multumim pe aceasta cale partenerilor care ne-au ajutat in organizarea acestui eveniment, Hipermarketul CORA  si  DANONE. Multumim partenerilor media pentru promovarea acesteia:

Baschet Prahova – http://baschetprahova.wordpress.com ,Ziarul Prahovaimg_0576 si Radio Prahova img_0495

Multumim inegalabilului Mihai Palii, care, desi a ajuns la o varsta venerabila, ne-a aratat ca iubeste in continuare baschetul si copiii.Il mai asteptam la actiunile noastre.Multumim domnului Mihai Belea, fotograful care ne-a furnizat servicii foto de calitate. Il gasiti pe https://www.facebook.com/julie.e.photography/?fref=ts

Imaginile lasa se se inteleaga cat de bine s-au simtit copiii.Speram ca va plaimg_0193cut aceasta Gala! 🙂