Seara magica in Campionatul Municipal de Minibaschet, asa cum ne dorim sa fie toate zilele in care micii nostri eroi, ne incanta cu talentul si ambitia lor.

In deschiderea serii, la Scoala Grigore Moisil, micii jucatori de la BC Lynx Red si Ploiesti Basketball Baby 1 au oferit un show de exceptie. Dupa un scor strans, pe foaia de arbitraj au castigat Lynx-ii rosii, dar, la final, toti jucatorii au fost cu zambetul pe buze: 3-6,3-0, 2-6,4-2 si la final 14-12 pentru Lynx Red. Scorul pe sferturi si cel final arata ambitia micilor jucatori, cat si a parinimg_8629tilor: „Este primul meci al fiului meu, nu stiu cum a stat Iustin in teren, dar cred ca eu sunt cel care are nevoie de Pampers”, ne-a marturisit cu emotie Domnul Vasile,  tatal lui Iustin Vasile, de la Lynx Red.

In acelasi timp, in cartierul Malu Rosu, Ploiesti Basketball Baby 2
primea vizita celor de la Abc  T-Pack. Cu o banca mai lunga, elevii familiei Tace si-au adjudecat victoria cu 26-5. La fiecare echipa au fost debutanti. Bogdan Mihailescu, tatal unuia dintre jucatorii de la Abc T-Pack ce si-au primit botezul meciurilor oficiale, ne-a declarat cu emotie in glas : ”De la NBA 2015 pe Playstation, am trecut in viata reala si am si castigat.Baschetul ne arata inca  o data ca este cel mai img_8639frumos si inteligent sport de echipa. Imi pare rau ca eu personal nu am ales acest sport acum cateva decenii. Sunt fascinat de ambitia copiilor de la aceasta varsta”.

In meciul serii, la sala de sport a Scolii Nicolae Iorga din cartierul Vest, fosta Scoala 31, leaganul baschetului scolar ploiestean, s-au intalnit intr-un derby cu foarte, foarimg_8637te multa ambitie, vicecampioanele nationale , fetele antrenate de Loredana Munteanu si baietii de la Ploiesti Basketball 1, antrenati de Bianca Barbu. Scorul final de 27-8 pentru cavalerii condusi in teren de „Motoreta”, pe sferturi  11-0, 4-0, 5-4,3-8, a fost obtinut dupa o lupta indarjita cu frumoasele amazoane, care au luptat pentru fiecare minge, dar care, prin ratarea multor lovituri libere si contraatacuri, au fost nevoite sa se recunoasca invinse, dar nu cucerite. La finalul meciului toti s-au ales cu ceva: ori cu zambete, ori cu cucuie.

Va multumim pentru participarea la cele trei meciuri de astazi!