Ploiesti AFI Basketball 3 a castigat CUPA Transilvania Editia 2017 Targu-Mures!  In urma rezultatelor din grupa de calificare, unde si-a zdrobit adversarii, respectiv Ploiesti Basketball 1 – Slam Bucuresti 55-4, Laguna Bucuresti – Ploiesti Basketball 1 2-34, Lucky Dragons Targu Mures – Ploiesti Basketball 1 8-87,  Dan Dacian Bucuresti 2 – Ploiesti Basketball 1 7-52, micii baschetbalisti antrenati de Elena stan au avansat in fazele finale din postura de favoriti.

img_3619

Astfel in semifinale au zdrobit pe  u cluj-napoca cu 46-11, iar in finala au invins cu scorul de 32-23 pe Dan Dacian Bucuresti 1. David- Ursuletul fantastic- Rasoga a fost declarat MVP finalei, cu 16 puncte.

Victoria nu este intamplatoare, intrucat componentii acestei echipe, si aici ne referim la manageri, antrenori, jucatori , parinti, au demonstrat pe parcursul acestui sezon ca disputarea de meciuri este vitala in omogenizarea echipei. Urmarind rezultatele obtinute in ultimul timp in toate competitiile in care au fost angrenati, se anunta unii dintre favoritii la primele locuri de la Mangalia, categoria Babybaschet masculin.

Contactat telefonic, managerul echipei, Ionut Urzeala ne-a declarat:”Suntem bucurosi ca am castigat. Mai important este ca am aratat ca suntem o echipa, cel mai bun jucator al turneului fiind eliminat in sfertul 2 pentru cinci greseli personale. Putem sa ne bazam pe 5-7 jucatori care pot face o rotatie buna.Ne pregatim pentru Mangalia”.

Multumim trimisului nostru special de la Targu  Mures pentru informatiile furnizate.

mai multe informatii gasiti pe site-ul competitiei :

http://cupatransilvania.sportlife.ro/index.php?id=71

Nota :  Echipa este cunoscuta in Campionatul Municipal Ploiesti ca PLBBL3 si evolueaza in categoria minibaschet, chiar daca ca varsta sunt pentru categoria Babybaschet. In Cupa Transilvania a fost inregistrata ca Ploiesti AFI Basketball 1.