Avand in vedere evenimentele neplacute care au avut loc aseara la meciul de babybaschet dintre echipele Solaris Sporting Club Baby si Babay Lynx Red, Asociatia Judeteana de Baschet Prahova a luat urmatoarea decizie:

In baza examinarii documentelor legate de joc avute la dispozitie anume: Foaia Oficiala de Scor a jocului, Raportul arbitrului , punctele de vedere primite de la reprezentantii echipelor, AJB Prahova  a analizat si concluzionat ca rezultatul corect al meciului va fi de 12-8 pentru echipa Baby Lynx Red.Conform foii de arbitraj, in sfertul doi, punctele marcate de numarul 25 de la LynxRed, Dan Dusescu, au fost trecute dintr-o eroare neintentionata la echipa adversa, unde nu evolua niciun jucator cu acest numar.
IMG_5137Contactata telefonic, managerul echipei Solaris, Doamna Sorina Lambrino ne-a declarat ca accepta decizia comisiei, cu precizarea ca in aceste meciuri scorul este mai putin important, mai important fiind pregatirea copiilor. De asemenea, Doamna Lambrino ne-a declarat ca  acest club nu are nicio implicare in acest incident nedorit. Clubul de baschet Solaris va dori sa castige intotdeauna doar pe teren meciurile si sustine intotdeauna neconditionat fair-play-ul.

C.A.B. Prahova va analiza aceste greseli nedorite si  va dispune masurile regulamentare ce se impun.

Asociatia Judeana de Baschet Prahova doreste pe aceasta cale sa ceara scuze pentru aceste evenimente celor 2 cluburi participante la acest joc, copiilor precum si parintilor si regretam  producerea lor.

Incercam din astfel de greseli sa invatam si sa ne inbunatatim activitatea pe care am desfasurat-o pana in acest moment.

Mentionam inca o data ca aceste evenimente nu au fost produse din vina unui dintre cele 2 cluburi participante la acest joc.