Cu ocazia zilei de 1 Martie, micutii jucatori de la Sevlar au tinut sa le felicite fetele de la CSS 2 PLoiesti, antrenate de Corina Savu. Pe langa micutele jucatoare, au fost felicitate si doamnele prezente la meci, indiferent de echipa pe care o simpatizeaza. Pe aceasta cale dorim sa uram si noi tuturor doamnelor si domnisoarelor un 1 Martie fericit! IMG_8964

Revenind la meciul de ieri, proaspetele castigatoare de la turneul de la Bran, Sara, Ana & co,  au oferit o lectie de joc in echipa, in timp ce cavalerii Sevlar au luptat pentru fiecare minge,opunand o rezistenta darza. La final au castigat fetele, fiind felicitate de mai tinerii lor adversari, care au uitat de curajul din teren si au trecut pe latura sensibila, fiind foarte timizi in oferirea florilor.Pentru unii dintre ei era poate prima floare daruita unei fete……..Pentru orice este un inceput. IMG_8969

La final au fost felicitate si doamnele  si domnisoarele din sala, semn ca baschetul cu zambetul pe buze marca Sevlar face casa buna cu traditia. Aici nu au mai fost probleme sentimentale, cavalerii daruind flori si bonus imbratisari, acolo unde a fost posibil.

IMG_8970Pentru Sevlar urmeaza inca un meci cu o echipa de fete, poate asa a fost scris pentru o echipa de cavaleri, probabil saptamana viitoare, in timp ce pentru fete urmeaza tot saptamana viitoare derbiul cu colegele lor de la CSS 1 Ploiesti, antrenate de Loredana Munteanu.

Datele de desfasurare a meciurilor va vor fi oferite ca de fiecare data prompt, dupa stabilirea acestora de reprezentantii celor doua echipe.

Va dorim  o primavara frumoasa alaturi de echipele participante la Campionatul Municipal de Baschet 2016-2017.