Saptamana trecuta s-a incheiat inscrierea echipelor pentru Campionatul Municipal de Minibaschet de la Mangalia. Conform informatiilor prezentate pe site-ul Federatiei Romane de Baschet, http://www.frbaschet.ro/stiri/2017-04-05/liga-nationala-de-baby-si-minibaschet-mangalia-2017—echipe-inscrise-pana-la-data-de-31-03-2017 , din zona noastra, vom avea o delegatie numeroasa, nu mai putin de 16 echipe anuntandu-si participarea la sarbatoarea minibaschetului de pe litoral. Probabil ca pentru deplasare vom folosi o garnitura de tren speciala, copii, manageri, antrenori, parinti, bunici, ne vom inghesui sa ne sustinem favoritii. Este cea mai importanta participare la un campionat de minibaschet din ultimii ani.

img_8139Competitia va debuta, ca de fiecare data, cu marsul „Micul Baschetbalist”, parada pe care va recomandam sa nu o ratati. In prima saptamana, incepand cu 18 iunie, vor intra in scena copiii de la categoria babybaschet, unde vom fi reprezentati de 7 echipe : Solaris,Abc-Tpack,Sevlar-Shooters si CSU Ploiesti- 4 echipe. Probabil ca vom avea o echipa si la categoria fete, prin CSU Ploiesti.

         La categoria minibaschet feminim, vom fi reprezentati de cele doua echipe ale CSS Ploiesti, antrenate de Loredana Munteanu si Corina Savu.DSC_0228Fetele vor evolua sigur in a doua saptamana de competitie, incepand cu 25 iunie.

        In competitia de minibaschet masculin vom avea 7 echipe: Solaris,AbcTpack,Sevlar-Shooters, Css Ploiesti si CSU Ploiesti- 3 echipe.

Distribuirea in grupe, respectiv rosie,galbena, albastra este amanata pana in luna mai. Daca pana acum repartizarea in grupe se facea in urma desfasurarii competitiei „Domnul Goe” , anul acesta a aparut propunerea din partea federatiei, ca echipele participante in grupe din zona noastra sa fie stabilite in urma rezultatelor din cadrul campionatului Municipal de baschet editia 2016-2017. IMG_8589Astfel, rezultatele de pana acum se vor reseta si va aparea o noua organizare a competitiei, impartita in grupe valorice.

Vom reveni cu amanunte cand vom avea informatii oficiale de la Federatia Romana de Baschet. Cert este ca vom avea, pana la Mangalia, o primavara plina de meciuri interesante, unde va asteptam sa va sustineti favoritii.