Asa cum va informam saptamana trecuta, la Sighetu-Marmatiei a avut loc trial organizat de Federatia Romana de Baschet in cadrul programului Perform Baschet. De la cluburile ploiestene au participat 5 baschetbalisti: o sportiva de la CSS Ploiesti, 3 de la ACS Sevlar si unul de la CSU PLoiesti. Daca la fete nu au fost anuntate inca rezultatele trialului, avem placerea sa va anuntam ca toti cei patru baschetbalisti participanti au fost selectati in lotul largit de 30 de jucatori. IMG_9528 Astfel, Pavel Branza (foto dreapta) in poza sub coordonarea antrenorului Cosmin BlagoiIMG_9527, Ionita Dorian  (foto stanga) si  Dumitrescu Bogdan

IMG_9529

(foto sus centru), de la ACS Sevlar, precum si Alexandru Ghita de la CSU PLoiesti (foto stanga jos), se vor antrena cu cei mai buni jucatori din tara de la categoria lor de varsta.
IMG_9532        Ionita Dorian a parasit insa cantonamentul, in urma unei recidive la glezna, el promovand fara nicio problema  pentru urmatoarea faza a trialului. Si de aceasta data, producatorul de echipamente PEAK  a venit in sprijinul sportivilor de la ACS Sevlar, prin distribuitorul SportLife, http://www.sportlife.ro/  ,    juniorii ploiesteni primind echipamente de la cunoscutul producator de echipamente sportive.

Nota : in imaginea reprezentativa participantele la trialul feminin (Ingrid Varlan, randul doi de jos)