T-Pack  este gata sa inceapa noul sezon. Pregatirile au continuat si pe perioada verii, cu cantonamente, meciuri si surprize pentru copiii din toate grupele clubului.

Fost jucator in prima liga la Brasov, Flavius tace ne-a declarat: „Ne-am antrenat toata vara, fara pauza, cu toate grupele clubului. La sfarsitul lunii august am fost in cantonament la Sinaia, unul de 8 zile in care am pus la punct situatia conditiei fizice.poza 2 tpack Desigur, rezultatele se vor vedea mai tarziu, insa primul obstacol din sezonul de u18 si u14 care ne asteapta copiii l-au trecut cu brio. Vom avea doua echipe in campionatul national, in premiera la T-Pack si obiectivul este sa terminam aceste campionate cu experienta acumulata si un plus pe terenul de joc. Daca la U18 vorbim deja de al 9-lea campionat oficial (incluzand cele de mini, baby si doua de u13) , la u14 este un debut al tuturor sportivilor intr-o astfel de competitie. Nu vom da , nici de aceasta data, un pronostic vizavi de locul ocupat, deoarece nu vizam aceste lucruri , nu depindem de rezultate , scopul nostru fiind cu totul altul.
Clubul a fost prezent la Eurobasket prin presedintele Tace Flavius, alaturi de doi baschetbalisti importanti ai Ploiestiului, in trecut, Biasutti Vladimir si Vlad Dogaru. poza 4 tpack
„Vazand nivelul baschetbalistilor din alte tari, nu imi ramane decat sa sper ca vom putea intr-o buna zi sa ne batem din nou de la egal la egal cu ei. Talent s-a dovedit ca avem, insa ne lipsesc multe lucruri de baza in ceea ce priveste sportul cu mingea la cos. Evolutia acestuia este in continuare una spectaculoasa, iar din pacate, se pare ca noi nu am tinut pasul cu ea. poza 7 tpackTinerele talente care vin din urma, insa, ne dau sperante ca vom putea intr-o buna zi sa revenim in elita baschetului international.”

Le dorim succes si ii asteptam cu rezultate cat mai bune pentru baschetul local.