Mai putin de 3 saptamani ne despart de cel mai asteptat eveniment al iernii: Cupa Transilvania 2018. Ca de fiecare data, de organizare se ocupa SportLife, unicul importator al echipamentelor PEAK in Romania. Si anul acesta, cele mai bune echipe se vor bate pentru mult ravnitul trofeu . La fiecare categorie participa primele clasate din competitiile interne, precum si echipe din tari vecine si prietene si de la care putem lua invataturi legate de sustinerea sportului de masa, cel care genereaza sportul de performanta.

Un batalion insemnat din Ploiesti va trece Carpatii si se va lupta pentru medalii:  de la CSS PLoiesti,  echipa feminina de minibaschet, antrenata de Loredana Munteanu; de la Sevlar, Lynx-ii mici si cei mari vor sa confirme rezultatele foartte bune din ultimul timp ; de la Ploiesti Basketball ,  Managerul Ionut Urzeala incearca sa isi consolideze suprematia in babybaschet si isi propune tinte inalte cu echipa de minibaschet .  Lista participantilor aduna nume grele din minibaschetul autohton:

Redutabila formație Baschet Star Oradea, cu o evoluțieoradea excelentă și în campionatul Ungariei, vine în premieră la turneul de babybaschet. caritas cluj

Vin la Tîrgu-Mureș să-și apere trofeul la minibaschet și să încerce să le câștige și pe celelalte două puse în joc. U-BT Cluj-Napoca a confirmat participarea la turneul nostru cu nu mai puțin de 5 echipe.

Oltenii iau cu asalt (Cupa) Transilvania! Îngerii Băniei Craiova vor lua parte la ambele turnee rezervate băieților . prazilieniiCampioana României la minibaschet fete vine la Tîrgu-Mureș. Sportul Studențesc  încearcă să-și apere titlul obținut la ediția din februarie anul acesta.sportul Olimpia București, medaliată cu bronz la Naționalele din vară, vine cu două echipe la competiția de minibaschet fetele de la Tîrgu-Mureș.sopron Soproni Darazsak Academy a confirmat participarea la turneul de minibaschet fete. 12 echipe la minibaschet feminin , 20 de echipe la babybaschet masculin, 20 de echipe la minibaschet masculin . Alpha Sibiu-3 echipe, Dan Dacian ,  Gladius Targu-Mures , precum si alte echipe de traditie din baschetul autohton ne vor incanta pe parcursul celor 8 zile de intrecere. Cu bucurie suntem si noi acolo, alaturi de cei buni. felicitari celor care au facut eforturi pentru a ajunge in elita (copii,antrenori, manageri,parinti, sponsori) si le uram mult succes. Va vom tine la curent cu ultimele pregatiri ale echipelor noastre, precum si cele mai proaspete informatii despre aceasta competitie. #CupaTransilvania2018 !