30 mai 2015: o zi pe care doream sa nu o prindem sau sa vina cat mai tarziu.Speram sa nu mai soseasca niciodata. Din pacate , nu decidem noi acest lucru.  De fiecare data spunem cand dispare cineva drag ca s-a dus in „Echipa ingerilor” . WhatsApp Image 2018-05-30 at 10.57.49 Apoi ne amintim de ei cu placere si ne intrebam de ce nu i-am pretuit cat au fost langa noi. Asa s-a intamplat si cu Dado . A plecat mult prea devreme . Cuvintele sunt de prisos. Cei care l-am cunoscut pastram in suflet fiecare amintire placuta si ne-o povestim singuri, in gand. Apoi radem.  Il punem si pe Toni langa Dado si radem din nou.

In loc sa fim tristi, ne am bucurat dimineata cand am citit gandul lui Ionut Georgescu, fostul manager al CSU Ploiesti :

„Mà uitam la tine ca la soare atunci când îți vorbeam. De 3 ani privesc fie spre cer, fie îmi aleg o stea, fie închid ochii ca să simt că mă asculți, că te privesc în acei ochi veseli și că îmi zâmbești….

Azi, candele vor fi aprinse în Belgrad, Ploiești, Timișoara și Cluj. Beri și mâncare bună vom împărți în memoria ta.DSC00027 Beri câte două, așa cum era obiceiul. Flori mai puține că nu-ți plăceau…

Iar apoi vom merge la treabă. da, Dado, tot cu baschetul, tot cu Clujul, tot cu gândul la victorie. Mentalitate “cu oricine cădem vom rupe” dar alte echipe, alte nume, alte vremuri… probabil ți-ar fi plăcut și astea. Mai mult sau mai puțin.

Sper cà l-ai convins pe Bărbos să vă aboneze la Digi. Trimite vreo doi îngeri după bere și pizza. Ia-i și pe Toni și Nikola lângă tine. Dacă poți să te implici, fă-o! Mai miști un inel, mai sufli o boare de curaj, le mai dai energie băieților tăi… Ce să-ți facă? Să-ți strige “hoții, hoții”? … 🙂 hajde, bre…

Te pup, brate! De 3 ori, sârbește. #RIP #DADO”

Hvala, DADO!