Momentul asteptat cu sufletul la gura de micii baschetbalisti si nu numai ,  a sosit. 36 echipe la masculin si 20 la feminin lupta pentru un rezultat cat mai bun. Printre acestea, sunt 3 echipe din Ploiesti. Ca de fiecare data nu au dezamagit si au pornit la drum cu dreptul, bilantul dupa prima zi de competitie fiind mai mult decat satisfacator.

CSU Ploiesti  pare ca si-a adjudecat biletele in Final 16  dupa prima zi, in conditiile in care au picat intr-o grupaWhatsApp Image 2018-06-19 at 07.48.43 foarte grea , cu Dan Dacian 1 (o echipa condamnata sa castige medalii) , Leii din Drumul Taberei si a doua echipa a UBT cluj-napoca. Rezultatele dupa prima zi sunt de o victorie si o infrangere la limita, cu Dan Dacian 1 , cu un cosaveraj foarte bun.

WhatsApp Image 2018-06-18 at 12.39.24Beneficiind de o tragere la sorti inspirata , Bc Lynx nu a avut probleme in prima zi, adjudecandu-si la pas primele doua meciuri, cu Slam Rosu si Soimii Albi, cunostinte mai vechi din municipalul bucurestean. Astazi vor juca cu Pheonix 2 Galati si se indreapta spre un duel cu principala favorita la trofeu, UBT cluj-napoca .

Fetele de la CSS au pornit cu dreptul si chiar daca rezultatele  obtinuteWhatsApp Image 2018-06-18 at 12.39.11 indica niste meciuri usoare, au avut de tras cu LPS Alba Iulia si Olimpia 4, nimeni alta decat fosta campioana la babybaschet din 2016. Victoria cu 27-19 este si o revansa fata de finala pierduta acum doi ani, precum si un avertisment pentru celelalte echipe. Astazi vor da adevaratul test, cu Dan Dacian 1 , in cel mai asteptat duel al zilei, Karina contra Raisa.

Federatia a continuat transmiterea meciurilor live, pe canalul  propriu Youtube https://www.youtube.com/watch?v=FJum7tkj9ao , ieri avand placerea sa vedem pe CSS dimineata si Lynx dupa-masa . Astazi nu avem echipe care vor evolua pe terenul 1.

Va vom tine in continuare la curent cu rezultate obtinute de echipele noastre in cel mai scurt timp posibil. Pe parcursul zilei prin intermediul paginii de Facebook a Asociatiei Judetene de Baschet Prahova, unde sunt prezentate rezultatele obtinute in maxim 3 minute de la terminarea partidelor, plus poze puse la dispozitie de trimisii nostri speciali , adica parintii . precum si dupa masa, in cronica zilei.

Hai CSU! Hai Lynx ! Hai CSS!